Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás fő lényege, hogy a számítógép az anyagot átküldi a nyomtatónak. Ez után egy lézernyomtatás történik. Költséghatékonyabb, mint az ofszet nyomda valamint a digitális nyomda technológia biztosítja, hogy digitálisan elküldhesse a megrendelését és akár egy nap után átvehesse a kész terméket kedvezőbb áron.

Miért éri meg?

A digitális nyomda titka abban rejlik, hogy a felhasznált technológia és eljárás rendkívül költséghatékony. A kivitelezés minden esetben olcsóbb. Mindegy tehát, hogy nagy vagy kis formátumú nyomtatásról van szó, a digitális nyomtatásra optimalizált kiváló minőségű alapanyagok felhasználása is hozzájárul a költséghatékony kivitelezéshez.

További előnyök

Digitális nyomdánk fentiek mellett számos kedvező szolgáltatást is nyújt. Ilyenek pl: az üzleti anyagok kivitelezése, úgy mint az űrlapok, prezentációk, promóciós anyagok, névjegykártyák, bannerek, poszterek minőségi nyomtatása.

Nyomdai eljárásaink között megtalálhatja a kötészetet, mely során egyedi dosszié iratgyűjtők készülhetnek többféle módon. Előny a gyors és teljes körű digitális szolgáltatás valamint az elkészült rendelés kézbesítése a kívánt helyre.

Mire használható?

Általában, a digitális nyomtatást lehet például kis formátumú nyomtatásként papírra, (névjegykártya, poszter, plakát, szórólap, meghívó, prospektus, stb.) visszaszedhető, ragasztós címkére, építési hálóra, erős ragasztós papír címkére, , fóliára, PVC- ponyvára, és bizonyos tekercses anyagokra használni.